North Beds. Dit Scandinavische merk heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de branche. De prioriteit van North Beds is het opdoen van nieuwe kennis op het gebied van materialen, technologieën en slaappatronen om op deze wijze het beste slaapcomfort te kunnen bieden. Daarnaast zijn ze bij North Beds prijsbewust zonder dat dit afbreuk doet op de kwaliteit en het comfort.

Scandinavisch ontwerp

De bedden van North Beds worden ontworpen in Noorwegen en gemaakt in hun nieuwe en hyper moderne fabriek voldoet aan alle milieu en kwaliteitsnormen. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de Scandinavische normen van hoge kwaliteit. Tevens worden voortdurende tests uitgevoerd in Noorwegen door Møbellaboratoriet zodat de hoge kwaliteit en veiligheid wordt gewaarborgd. Een belangrijk onderdeel bij het investeren in een goed matras! Wanneer u slaapt op een North Beds bed, bent u er zeker van dat u slaapt op het beste van het beste op het gebied van slaapcomfort en -kwaliteit.

Boxspringsets

De collectie van North Beds bestaat uit verschillende modellen boxspringsets. Deze sets kunt u geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen waardoor een heerlijk slaapcomfort wordt gegarandeerd. De verschillende modellen zijn leverbaar in diverse afmetingen zowel lengtematen als breedtematen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit diverse kleuren stof, hoofdborden en poten en matrastoppers. Nog meer luxe? Diverse North Beds modellen hebben de mogelijkheid om deze uit te breiden met een draadloze afstandsbediening motor waardoor u uw bed elektrisch kunt verstellen. Tevens beschikt de collectie van North Beds over diverse accessoires die uw boxspringset helemaal compleet maken!

De collectie van North Beds

Boxspringset No5859 Lysefjord

Geïnspireerd op een van de mooiste fjorden van Noorwegen, is het North Beds Model Lysefjord. Dit model biedt uitstekend slaapcomfort en is uitgevoerd in een klassieke lichtgrijze stof. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse afmetingen. Boxspringset Lysefjord is voorzien van 7 pocketzones met in de heupzone gebalanceerde duo-veren, stevige ondersteuning voor de onderrug en een zachte zone voor de schouders. Tevens kunt u kiezen uit verschillende hardheidsniveaus.

Boxspringset No6301 Atlanteren

Geïnspireerd op het unieke stuk weg dat loopt naar de open wateren van Romsdal, de Atlantic Ocean Road, is het North Beds Model Atlanteren. Dit model is leverbaar in diverse kleuren stof naar keuze en is geheel naar eigen wens aan te passen. Ook kunt u kiezen uit diverse afmetingen en hoofdborden. Boxspringset Atlanteren is voorzien van 7 pocketszones, een stevige ondersteuning voor de onderrug, een superszachte schouderzone en een gebalanceerde duo-veren heupzone. Dankzij het unieke zonesysteem wordt de vorm van uw lichaam gevolgd wat zorgt voor extra comfort. Tevens kunt u kiezen uit verschillende hardheidsniveaus.

Boxspringset No6814 Lofoten

Geïnspireerd op het mooiste eilandkoninkrijk in Noorwegen, Lofoten, is de gelijknamige boxspringset Lofoten. Deze boxspring biedt uitmuntende kwaliteit en comfort. Deze boxspring biedt de mogelijkheid om geheel aan te passen naar uw wensen en behoeften. U heeft de keuze uit diverse kleuren stof, bedpoten, hoofdborden en drie hardheidsniveaus. Tevens kunt u kiezen uit verschillende afmetingen en uitbreiden met een draadloze afstandsbediening motor waardoor de boxspring verstelbaar is. Boxspringset Lofoten is voorzien van 7 pocketszones, met een superzachte schouderzone, een stevige ondersteuning voor de onderrug en een gebalanceerde duo-veren heupzone. Dankzij het unieke zonesysteem wordt de vorm van uw lichaam gevolgd wat zorgt voor extra comfort. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende topmatrassen.

Garanties

North Beds biedt 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk en 5 jaar garantie op fabricagefouten. Daarnaast is de collectie gecertificeerd door Oeko-Tex standard 100 en Certipur. De hoezen van de topmatrassen zijn deelbaar, verwijderbaar en bieden de mogelijkheid om gewassen te worden op 60 graden.

Advies

Bent u benieuwd geworden naar de collectie van North Beds? Kom langs bij onze showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van meer informatie en het beantwoorden van al uw vragen. Uiteraard is het mogelijk om in onze showroom te komen proef liggen, zodat u de kwaliteit en comfort van North Beds zelf kunt ervaren!